ideg károsodás

2012-ben non hotchkins lymphomával kezeltek, 3 havonta járok ellenőrzésre, jelenleg tünet mentes vagyok. Sajnos azomban a lymphoma olyan helyen volt hogy a bal oldalon a medencémbe az idegek roncsolódtak, ennek következtében a bal lábfejem mindig olyan mintha ellenne zsibbadva de nem érzéktelen. A kezelő orvosom szerint ha javul is ez nagyon lassan várható, javaslatára B1 vitamint illetve most Millgamma N szedek, nem igazán érzek érdembeni változást. A testsúlyom is több lett kb 10 kg-al, mivel mozgás szegényebb az életmódom a lábam miatt. Kérem válaszoljanak, hogy Önök mit tudnak ezzel kapcsolatosan javasolni. Válaszukat előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza a ideg károsodás témában

Tisztelt Érdeklődő! Ugyan azt tudjuk tanácsolni, ami jól képzett kezelőorvosa. A B1 vitamin és milgamma fokozza az étvágyat, így nagyon oda ell figyelnie, hogy seemiképpen nem egyed többet mint korábban. Tanuljon meg éhesen felállni az asztal mellől, miután egy keveset evett. gyógyulást kívánok!

Kérdés: 2014. április 22., 17:03; Megválaszolva: 2014. április 23., 23:29
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése