• Milyen hatással bír a mágnes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Szeretném megkérdezni, hogy ha a szobában (kb. 12 m2) sok mágnes van, ami hangfalakban lévő mágneseket jelent, az hatással van-e az ember szervezetére, és ha igen, az pozitív vagy negatív hatással bír? Esetleg eltérő egy egészséges vagy beteg ember esetében? Lehet-e ettől hosszú távon egészségügyi probléma? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a mágnes témában

        Kedves Kérdező! A mágneseknek nem a száma, hanem az ereje számít. Hatást úgy érnek el, ha közvetlen a bőrre helyezi őket, távolról nem hatnak. A hangfalakba épített mágnesek miatt éppen ezért nem kell aggódnia.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 24., 16:12; Megválaszolva: 2012. március 27., 00:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: