• Lehet gond az altatásnál illetve "ébredés" után?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy Choreához hasonló betegség esetén (a tünetek hasonlóak, bár még nem voltam teljes kivizsgáláson ezzel kapcsolatban), egy altatásos műtét okozhat e valami problémát? Lehet e ez kizáró oka a műtétnek?(Plasztikai) Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Kerekes Éva válasza a Huntington-chorea, altatás témában

        Általában a choreiform tünetekkel járó neurológiai betegségek nem jelentenek gondot az altatásnál, de erről természetesen az altatóorvos dönt, ez az ő szakmai kompetenciája és döntése. Üdvözletel: dr. kerekes Éva neurológus és gyermekneurológus szakorvos


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 11., 22:50; Megválaszolva: 2011. december 14., 23:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés