A csípőficam és rossz tartás miatt zsibbad a karom?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Csipőficamos vagyok. Sajnos későn szántam rá magam a műtétre így az már túl kockázatos lenne. Csak úgy tudok megállni a lábamon, ha keresztbe teszem,. ezért a bal csípőm fáj és feszül. Újabban a balkarom elkezdett zsibbadni. Egész nap zsibbad, és egy kicsit fáj is. Ősszefúgg ez a lábammal, vagy esetleg más komoly oka lehet? Köszönöm a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a karzsibbadás témában

Kedves Kérdező! A kar zsibbadása csak részben és áttételesen függ össze a lábával, más komoly vagy nem komoly oka lehet, ami a nyakában vagy a mellkaskimenetben (a kulcscsontja felett) keresendő. B vitamin komplexet és gyulladáscsökkentőt próbálhat rá szedni, de ha nem használ gyorsan, mutassa meg orvosának. Üdvözlettel, Puskás Réka

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. május 28., 21:34; Megválaszolva: 2014. május 30., 16:44
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma