A ventilátor káros hatása?

Egy hete Európa legdélibb részén vagyok, a napi hőmérséklet állandóan 30fok felett van. Ide érkezésem után két nappal el kezdett zsibbadni a bal karom, pár napja pedig nyilalló érzést érzek a szívem körül és legyengültnek érzem magam. Ezek a tünetek nem túl erősek, de eléggé megnehezítik a napjaimat. A nagy meleg miatt egész nap nyitott ablakokkal és ventilátorral próbálom a hőség enyhítését. Olvastam arról, hogy a huzatnak és a ventilátornak is vannak különböző hatásai a szervezetünkre, a kérdésem ezzel kapcsolatosan az lenne, hogy produkálhat-e az állandó magas hőmérséklet, a huzat, vagy a ventilátor ilyen tüneteket.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza karzsibbadás témában

Tisztelt Érdeklődő!

Az állandó meleg megterhelő a szervezet számára, főleg, ha nem szokott hozzá. A huzat és a ventilátor is okozhat ilyen panaszokat. Remélem, megtalálja azt az egyensúlyt a munka és a pihenés között, hogy panaszai enyhülnek!

Jobbulást kívánok!

Kérdés: 2012. augusztus 28., 15:35; Megválaszolva: 2012. szeptember 01., 15:26
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mi lesz, ha lejár az egy év?
Mi lesz, ha lejár az egy év?
Mri tovabbi kerdes segitseg ....
Agy mri angio nativ es kontrasztos...
Koponya MR és MRA vizsgálat...