Nyaki porckopás

Üdv. Tavaly voltam MRI vizsgálaton, ahol megállapították, hogy nyaki porckopásom van, béres porcerőt és panangint javasoltak rá. De a nyak fályásom még mindig nem múlt el és aggódok az esetleges következményekért. Ön mit tanácsolna?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza a nyaki gerinc témában

Kedves Kérdező! A tartós nyakfájásnak, ha hátterében nyaki porckopást lehet csak találni, a nyak tartós túlterhelése okozza. Kérjen gyógytorna kezelést, vagy vegye igénybe más úton gyógytornász segítségét, tanulja meg helyesen használni, terhelni a nyakát. Ha nagyon fáj, vegyen be fájdalomcsillapítót és kenegesse lazító krémekkel. A porcjavító készítményt érdemes szednie. Üdvözlettel, Puskás Réka

Kérdés: 2014. május 17., 21:38; Megválaszolva: 2014. május 24., 07:15
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma