nyaki gerinc és mellkas szùrás

Nyaki gerinc probléma (állandò nyak és váll fájdalom, kar zsibbadás) miatt kivizsgálás alatt állok. 3 napja hirtelen szùrást éreztem a mellkasom bal oldalán és azonnal le is zsibbadt a bal karom. A szùrás 1-2 percen belül elmùlt, de a zsibbadás kb. 20 percig tartott. A kérdésem az lenne, hogy ennek lehet köze a nyaki gerinchez, vagy esetleg más eredetû lehet? Mit lehet tenni?

Dr. Puskás Réka válasza nyaki gerinc témában

Kedves Kérdező!

Igen, a panaszának lehet köze a nyaki gerinchez. Talán már tanult egyszerű nyaki lazító gyakorlatokat, ezeket kellene próbálni végezni. Illetve, ha ismét jelentkezik, kicsit pihentetni kellene fekve a nyakát.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2016. január 20., 11:44; Megválaszolva: 2016. január 25., 21:31
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Nyaki fájdalom
Üdvözlöm! A mai nyaki gerinc röntgenen a következő eredményt kaptam, kérem segítsen értelmezni! Kiegyenesedett nyaki lordosis. A C. V. VI....
Angiológia
Jó napot kívánok. Bal kar/bal láb/bal arcom zsibbad elég sűrűn, szinte minden nap. Olyan problémám lenne hogy voltam részleges koponya CT-n és...
Mi lehet a bajom
Jó estét Dr. Úr. A problémám 2016 június 14 én kezdődött ájulás érzés fejfájás szédülés egyensúly vesztés, mellkasban nyomó érzés...
Nyaki gerincferdülés, fejfájás...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 19 éves múltam és egyre több panaszaim vannak a nyaki gerincemmel kapcsolatban. Reggelente fejfájásra ébredek, időnként...
Fejfájás, szédülés: komoly...
Tisztelt Doktornő/Úr! Lassan egy hete küzdök nagyon enyhe, de folyamatos fejfájással (mintha kicsi nyomás lenne a fejemen) , és szintén enyhe...