combműtét utáni gyógyulási idő

2013. november 7-én combcsonttörlés maitt velőűrszegezéses műtétet hajtottak végre, 12 hét után fokozatosan terhelhető lett a lábam. A terhelhetőség óta 2 hónap telt el, de még mindig gyenge a műtött lábam, rövid séta után nagyon elfárad, térdemben és lábszáramban, combizomban görcsös feszítőjellegű fájdalmat érzek. Ülés közben a térd és combizom merevvé, görcsössé válik. Kérdésem: ezek a fájdalmak elfogadhatónak tekinthetőek-e, illetve mennyi a várható gyógyulási idő: mikorra várható, hogy munkába tudok állni.

Legfrissebb cikkek a témában

Emineo Egészségügyi és Baleseti Központ - Dr. Knoll Zsolt válasza a csonttörés témában

Kedves Beteg, a fájdalmak ilyen stádiumban ternészetesek. műtét után 6 hónapig sok minden fog változni. Tisztelettel, Dr. Knoll Zsolt

Kérdés: 2014. április 02., 16:02; Megválaszolva: 2014. április 04., 19:45
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma