• Kézközépcsont törés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a jobb kezemben kézközépcsont többszörös áll fenn, még a mai nap is és ez tart egészen október végéig. Műteni nem kellett, mert nem mozdult el a csont, csak 6 hétre gipszet kaptam. Az Ön véleménye szerint dolgazhatok e, ezzel a kézzel, ebben a formában? (Alumínium feldolgozó gyár, anyagvizsgáló laborjában dolgozom, alumínium profilok darabolása, különböző szempontok szerint kell vizsgálni)

        Dr. Bogdán Aurél válasza a csonttörés témában

        Leírása alapján egy elmozdulás nélküli kéztőcsont törése van. erre kapott gipszet, ami 6 hétig lesz fenn, hogy rögzítse a törést, ne engedje elmozdulni és biztosítsa a megfelelő gyógyulást. Amíg a gisz fenn van, addig kímélni kell, dolgozni nem szabad. Gipszlevétel után készül egy röntgen, annak eredményétől függ, hogy mikor és milyen ütemben kezdhet el majd dolgozni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2018. szeptember 25., 08:36; Megválaszolva: 2018. október 03., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: