• Háti csigolya törés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! 2008-ban csigolya törést szenvedtem, 2011 decemberében diagnosztizáltak csigolya összeroppanást reumatológushoz jártam kezeléseket kaptam, tornát, illetve mágneses kezelést, sajnos a fájdalmam nem szűnt meg sőt most már a lábamtól a derekamig mindenem fáj, az ülés és az állás is nehézséget okoz leüléskor a farok csontom tájékán is fájdalmat érzek néha szúró fájdalom kíséretében. Az lenne a kérdésem elég-e a reumatológus szakorvos véleménye, vagy esetleg forduljak ortopéd szakorvoshoz? A XII háti csigolyám törött el lehet-e a fájdalom a csigolya törés következménye, Köszönettel: 2012 03.27 Molnar Sandorne

        Dr. Bogdán Aurél válasza a csigolyatörés témában

        Vizsgálat nélkül, illetve a korábbi röntgenfelvételek ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján azt javaslom, hogy keressen fel egy ortopédiai, vagy idegsebészeti szakrendelést, ahol vizsgálatokat követően megállapítják a panaszok pontos okát, és a megfelelő, szükség esetén műtéti terápiát.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 27., 16:12; Megválaszolva: 2012. március 28., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés