Mellplasztika

Tisztelt Doktor Úr! Gondolom rengetegen keresik meg Önt kérdéseikkel, így igyekszem gyors és lényegretörő lenni. 22 éves mozgássérült lány vagyok. Üvegcsontbetegséggel születtem, mely általánosságban különböző deformitásokkal, így ún. "tyúkmellkassal" is jár. Ennek köszönhetően komoly komplexusaim vannak, főként ami a nőiességemet illeti. Hallottam TB által támogatott mellnagyobbításról. Érdeklődnék, hogy Ön szerint indokolt lehet -e ilyen születési rendellenességből fakadó probléma esetén a TB támogatás? Egészségügyileg nincsenek gondjaim vele, viszont a melleim egyébként is nagyon kicsik, és a deformáció miatt még ennél is kisebbnek látszanak. Igényelhetnék -e támogatást a műtétre? Előre is nagyon köszönöm, hogy időt szentelt levelemre és a válaszát is. Tisztelettel és további sikeres munkát kívánva: Alexa

WEBBeteg Szakértő válasza mellplasztika témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben az Ön esetében a tyúkmellkas sebáészeti korrekciója nem jön szóba, emiatt konzultáljon kezelőorvosával és mellkassebészzel, OEP támogatott plasztikia sebészeti szakrendelést kell felkeresni, ahol elbírálják a kérését. Véleményem szerint a három szakrendelés felkeresésére fordítsa rá az időt. Kérje háziorvosa segítségét, de mindenképpen nagy centrumok felkeresését tartom célszerűnek.

Kérdés: 2010. szeptember 06., 11:38; Megválaszolva: 2010. szeptember 12., 21:30

Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek

Rosszindulatú melldaganat
Tisztelt Doktornő kérném a véleményét erről a leletröl anyósomnak most a mammográfián találták ezt a rosszindulatú daganatot . Kérem értékelje...
Mammográfia vélemény
Tisztelt Doktornő! Nagymamám miatt érdeklődnék. Majdnem 20 éve egy nagyon kicsi rosszindulatú daganatot távolítottak el a bal melléből. Kapott...
Lehet mellrák?
Üdvözlöm! A panaszom az lenn, h kb 2-3 hete egy érzékeny pirosas lilás foltot,és egy borso nagyságú csomót találtam a bal mellemen,közvetlen a...
Mellékhatások
Tisztelt Doktornő! 2021 februárban kaptam sugárkezelést melldaganat miatt. Lucrin Zitazoniumot kaptam de először erős szívdobogás, majd ízületi...
Hashártyarák
T.Doktorno! Édesanyámnál 15 éve emlőrákot állapítottak meg amit hónalj és emlő sugárkezeléssel kezeltek. 2019-ben ez a betegség kiújult és...