Női mell és magabiztosság - Az orvos válaszol

Szerző: WEBBeteg

Szültem 3 gyereket és megereszkedett a mellem. Sajnos nem nagyon, sőt egyáltalán nem tudom feldolgozni! - Válogatás a WEBBeteg Orvos Válaszol rovatánakkérdéseiből

Tisztelt Doktornő!

Szültem 3 gyereket és megereszkedett a mellem. Sajnos nem nagyon, sőt egyáltalán nem tudom feldolgozni!

A párom azt mondja, hogy ő így szeret engem, de igazán nem tudom ezt neki elhinni! Ha már olyan film megy a ahol mutatnak egy szép mellet sírva megyek ki a szobából.

Napokig szótlan vagyok, sírogörcs kerülget. Nem tudom mit tegyek és félek,hogy ez még rosszabb lesz. Teljesen boldogtalan vagyok.

Kedves Kérdező!

Ha a melle szépsége jelenti a magabiztossága egyetlen zálogát, az nagy baj.

Plasztikai műtétekről tabuk nélkül

Egyre több fiatal nő fekszik kés alá, ha a szépségéről van szó, és választják a plasztikai sebészt a szépség elérése érdekében.
Plasztikai műtétekről tabuk nélkül>>

Ahogy a férje mondja, szereti így is, mert ő nem a keblei tökéletessége miatt szereti, hanem ezen kívül egy csomó minden miatt.

Többek közt azért, mert vannak közös gyerekeik, közös örömeik, terveik, vágyaik.

Való igaz, ha ön mindíg erre a kérdésre irányítja a figyelmet, előbb-utóbb konfliktus lesz belőle, mert megunja, hogy bizonygassa, hogy így is szereti önt.

Főleg azért, mert látja, hogy úgyse tudja önt meggyőzni.

Ha valóban olyan súlyos az önértékelési és esztétikai probléma, hogy nem tudja elfogadni, gyűjtsön rá, és keressen fel plasztikai sebészt.

Előzőleg esetleg pszichológust, akivel elbeszélgetve javulhatna az egyensúlyából kibillent nőiessége, labilis önbizalma, alacsony önértékelése és párkapcsolatának erejében való hite.

(WEBBeteg/ Kazimir Ágnes pszichológus)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Tippek a nyári hajápoláshoz Tippek a nyári hajápoláshoz

Érdemes megfogadni hasznos tanácsainkat.

Nyári depresszió Nyári depresszió

Jellegzetes tünete a kimerültség, álmatlanság és belső nyugtalanság.

COVID-os volt, és még mindig...

Szakemberek kezdik végre megtalálni annak magyarázatát, hogy a koronavírus fertőzést, majd betegséget követő elhúzódó állapot hogyan és...

Szomatoform vegetatív diszfunkció...

A szomatoform rendellenességek közé összefoglalóan olyan pszichológiai állapotok sorolhatóak, amelyek során egy személy olyan testi tüneteket...

Mikor indokolt a mellkisebbítő...

Orvosilag mikor indokolt a mellkisebbítő műtét? A TB ezt finanszírozza? Mit kell hozzá tenni, hogy ingyen elvégezzék? - Válogatás a WEBBeteg Orvos...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.