Plasztika2

Plasztika mutet 10 honapja volt egy mellmutetem (kissebites, felvarras) de a jobb oldalon meg mindig ott van egy elegge nagy kemeny vmi, mint egy nagy ko...... Tisztelt Kérdező! A műtéti manipuláció következtében elhalt zsír valóban gyógyulhat hegszövettel. Ez évek alatt kismértékben javulhat, de teljesen nem fog eltűnni. A leghetásosabb, ha sebészeti úton eltávolítják. Helyileg gyulladáscsökkentő krémekkel lehet kezelni, esetleg Contratubex-szel, bár ennek a fő területe a műtéti hegek csökkentése. Érdeklődjön a plasztkai sebésznél, hogy mikor és milyen feltételekkel végezné el a műtéti eltávolítást. 2. KERDESEM ezzel kapcsolatosan: Felelossegre vonhato e a sebesz, elkerulheto lett volna e a szovetelhalas. (By the way, nem lehet eltavolitani mert tul nagy teruletet erint.. kb: 70%, eltavolitas utan mi maradna? Mutet elott szo sem volt arrol h ilyen kovetkezmenye is lehet a beavatkozasnak...) Valaszat elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza mellplasztika témában

Tisztelt Kérdező!

A műtét előtt egy részletes beleegyező nyilatkozatot írt alá. Ennek elolvasása és értelmezése után lehet kimondani, hogy valóban nem szerepelt benne ilyen következmény. A sebgyógyulás optimális feltételek és gondos sebészeti beavatkozás mellett sem mindig tökélete.

Kérdés: 2010. február 26., 10:55; Megválaszolva: 2010. február 26., 10:55
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Mellplasztika
Tisztelt doktor nő/úr! 3 gyermek édesanyja vagyok, a szülés, szoptatás következtében mellem rettentően megereszkedett, petyhüdtté vált. Azzal a...
nyirokmirigy gyulladás
Üdvözlöm! 8 hete mellplasztika műtétem volt.Implantátum és felvarrással, illetve mellbimbó áthelyezéssel. Azóta a mellem alsó része piros és...
Plasztika
Kedves Doktor Úr/Doktornő! Valóban létezik olyan, hogy TB támogatással melleket plasztikáztatnak? A problémám az hogy az egyik mellem látványosan...
TB által támogatott mellplasztika...
Hihetetlenül fejletlen melleim vannak amit nagyon szégyelek! Párválasztásban is nagyon zavar.Sőt kimondottan képtelen vagyok így társat találni...
Rekeszsérv