nyirokmirigy gyulladás

Üdvözlöm! 8 hete mellplasztika műtétem volt.Implantátum és felvarrással, illetve mellbimbó áthelyezéssel. Azóta a mellem alsó része piros és érintésre érzékeny, Az orvos szerint nyirokmirigy keringési zavarom van, Irt fel detralex 500mg tablettát de nem változott semmi. Azt mondta majd lassan meggyógyul. A kérdésem, meddig tart a gyógyulási folyamat, és hogy mit lehet még tenni azért hogy ne fájjon annyira, illetve hogy szedjem e még a detralexet.már 3 hete szedem és nincs javulás. Az orvos szerint ne szedjem ha nem használt, de mást nem irt fel, illetve irt fel előtte antibiotikumot cifránt.Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Somorjai Attila válasza mellplasztika témában

Kedves Kérdező,

Bízza az orvosára a kérdés eldöntését, mert csak vizsgálat alapján lehet eldönteni, hogy van-e olyan gyulladásos folyamat amit kezelni kell. A detralex szedését nyugodtan felfüggesztheti.

Üdvözlettel: Dr. Somorjai Attila

Kérdés: 2013. július 29., 18:03; Megválaszolva: 2013. július 30., 22:13
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus