Plasztika

Kedves Doktor Úr/Doktornő! Valóban létezik olyan, hogy TB támogatással melleket plasztikáztatnak? A problémám az hogy az egyik mellem látványosan kisebb a másiknál. Tudom hogy a nők többségében nem egyformák, de az én esetemben nagyon feltűnő és zavaró. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellplasztika témában

Tisztelt Kérdező!

Plasztikai sebészeti részleggel rendelkező sebészeti osztályokon végeznek OEP támogatással műtétet. Ennek megítélése miatt a szakrendelést kell felkeresni. Kérje háziorvosa segítségét, aki a legközelebbi osztályra tudja utalni. Az indikáció csak vizsgálat után mondható meg.

Kérdés: 2011. augusztus 10., 18:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 14:05
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus