• Negatív teszt, tej folyás az emlőből

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Üdvözlöm! Avval a problémával fordulok önhöz, hogy a napokban észre vettem, hogy válladékozik mind két mellem. Mind a kettő mellemből tej folyik! Csináltam tesztet és negatív lett. Ilyenkor mi lehet? Tapintottam a melleimet csomót nem tapintottam benne. Terhességre utaló jelek vannak de viszon negatív lett a tesz. Egyik nap eszek mert éhes vagyok kivánom másik nap meg eggyálltalán nem tudok enni mert rosszul vagyok az ételtől. A menszeszem 2hónapja nem volt meg, de viszont nekem mindig össze vissza jött meg a menszeszem. A párommal nem védekezünk gyereket szeretnénk. Viszont a teszt miatt szomorúak vagyunk hogy negatív. Orvoshoz csak 2 hét múlva tudok menni sajnos. Maga szerint mi állhat fent? Lehet a teszt nem mutatja ki hogy terhes vagyok? Előre is köszönöm a válaszát. Üdvözlettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a tejcsorgás témában

        Kedves Kérdező! A mell váladékozása nem tipikusan a terhesség jele, endokrinológiai kivizsgálás szükséges a tejcsorgás miatt, okozhatja a prolaktin nevű hormon magas szintje, mely a teherbe esést megnehezítheti, és egyéb tüneteit is magyarázhatja. Kérjen beutalót az endokrinológiára.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 30., 10:30; Megválaszolva: 2012. április 02., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: