• Mellbimbó váladékozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        42 eves no vagyok, meg nem szultem.Mindket mellemben tobb csomo van evek ota.Cisztak, joindulatu csomok. rendszeresen jarok ellenorzesre.legutobb veletlenul eszrevettem, hogy kicsit nedves a mellbimbom, utana kisse megnyomtam, es egy keves attetszo folyadek urult ki. Ez a menstruaciom 10 napjan tortent,.masnap mar nem tapasztaltam.ezt. Ami furcsa volt, hogy most eloszor tartott a menstruaciom egeszen egy hetig.nem tudom, osszefugghet -e ez a ketto? Az emlovaladekozas egyertelmuen rosszindulatu eredetu lehet? Mivel nem szoptatok, attol tartok, igen.Vagy egyeb is okozhatja? Kerem mielobbi valaszukat!Nagyon koszonom.eva

        Dr. Deli Tamás válasza a tejcsorgás témában

        Kedves Eva! A váladékozás nem feltétlen rosszindulatú folyamat jele. Mindenesetre mielőbbi vizsgálat javasolt emlő szakrendelésen, emellett mammmographia, emlő ultrahang, szükség esetén a váladékból cytologiai mintavétel. A szérum prolaktin szintjét feltétlen érdemes ellenőrizni.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 12., 21:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 22:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés