• Mellbimbó érzékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Doktor Úr/Nő! Az lenne a kérdésem, hogy egy hete eléggé megfáztam, rubophent, aspirin C-t és acc 200-t szedtem. A megfázás már nagyjából emúlt, de feltünt, hogy a két mellbimbóm érzékeny.Először az udvar is és a bimbó is, mostmár csak a bimbó érzékeny.Nem nagyon, de eléggé idegesít, hogy ez mitől lehet.Nem tudom, hogy van e összefüggés a két dolog között, de a megfázásom elött nem volt ilyen probléma.Fogamzásgátot szedek/Sensonette/, decemberben voltam nőgyógyásznál és minden rendben volt, az emlőszűrés is. A megnyugtatásom végett csináltam egy terhességi tesztet ami negatív lett. Illetve néha a jobb mellbimbóm hámlik kicsit.Bekenem testápolóval és akkor elmúlik.Létezik, hogy irritálja a melltartó? És csak az egyiket? Minden hónapban átvizsgálom magam, és szerencsére nem érzek semmi oda nem való dolgot. Elöre is nagyon köszönöm a válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Az emlőbimbó érzékenysége fogamzásgátlót szedő nők esetében nem ritka. Jól ismert mellékhatás. A fizikai irritáció sem zárható ki, de komolyabb kivizsgálás nem szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 08., 19:27; Megválaszolva: 2012. február 10., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: