Mell fájdalom

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves vagyok,van egy 8 éves gyermekem.Fogamzásgátlót szedek,egy ideje a ciklus közepén mellfeszülést és fájdalmat érzékelek,keménnyé görcsössé válik.Ez több napig eltart,utána is érzékeny.De nem a menstruáció előtti napokra jellemző ez a tünet.Okozhatja ezt esetleg nem megfelelő gyógyszer vagy vmi komolyabb lehet a dolog mögött?

† Dr. Szalóczy Péter válasza mellfájdalom témában

Kedves Kérdező! Megkísérelheti egy másik fogamzásgátlóra átváltást, forduljon nőgyógyászához. De ha nem volt mammográfiás szűrésen egy éven belül, mindenképpen meg kéne csináltatni.Ha átmenetileg abbahagyja a fogamzásgátló tablettázást és helyette helyi fogamzásgátlókat próbál ki, (Patentex, Pharmatex) , tünetmentessé válva azonnal választ kapna kérdésére. Ha gyógyszert vált, akkor is érdemes lenne kihagyni így 1-2 ciklust helyi védekezéssel.

Kérdés: 2020. május 28., 17:28 ;Megválaszolva: 2020. május 29., 10:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mell trauma
Üdvözlöm A segítséget szeretném kérni, augusztus végén egy szerencsétlen baleset következtében erős ütés érte a mellem. Lila duzzadt volt....
Mellfájdalom és alacsony progeszteron...
Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi problémával fordulok Önhöz! Kb három hete elkezdett fájni a jobb mellem. Az egész mell területére vonatkozó...
Mellfájdalom
Jó napot kívánok! kérdésem az lenne mitől fájhatnak a melleim?! nem egyszerű az esetem.mivel a menzesz ideje eljöttem, nyilvánvaló késik, július...
Mellfájdalom
Tisztelt Doktor úr/nő! Fáj a mellbimbóm, és érzékeny a mellem, de nem csak menstruáció előtt, hanem folyamatosan már nagyon régóta. Ha...