• Mell fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 37 éves vagyok,van egy 8 éves gyermekem.Fogamzásgátlót szedek,egy ideje a ciklus közepén mellfeszülést és fájdalmat érzékelek,keménnyé görcsössé válik.Ez több napig eltart,utána is érzékeny.De nem a menstruáció előtti napokra jellemző ez a tünet.Okozhatja ezt esetleg nem megfelelő gyógyszer vagy vmi komolyabb lehet a dolog mögött?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a mellfájdalom, fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Megkísérelheti egy másik fogamzásgátlóra átváltást, forduljon nőgyógyászához. De ha nem volt mammográfiás szűrésen egy éven belül, mindenképpen meg kéne csináltatni.Ha átmenetileg abbahagyja a fogamzásgátló tablettázást és helyette helyi fogamzásgátlókat próbál ki, (Patentex, Pharmatex), tünetmentessé válva azonnal választ kapna kérdésére. Ha gyógyszert vált, akkor is érdemes lenne kihagyni így 1-2 ciklust helyi védekezéssel.


        Kérdés: 2020. május 28., 17:28; Megválaszolva: 2020. május 29., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: