PTX utáni testedzés

Tavaj szeptemberbe volt egy spontán PTX-em ezért becsöveztek felszívódott minden és kitapadt ezért kivették a csöveket, de egy hétre rá megint jelentkeztek a tünetek ezért ismét bevittek de akkor már műtét lett belőle. Egy év eltelt és abba kérném ki a véleményét.hogy az úszáson kívül esetleg fokozatosan elkezdett testedzéssel(gyúrással ) kísérletezhetek? Lenne ebből valami hátrányom vagy esetleg megint PTX alakulhat ki? válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a PTX témában

Tisztelt Kérdező! A műtét utáni kiújulás nagyon ritka. A testépítést fokozatosan kezdje el. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket és a dohányzást. A jellegzetes panaszok esetén keressen fel tüdőgyógyászati szakrendelsét vagy sürgősségi osztályt.

Kérdés: 2011. október 31., 09:41; Megválaszolva: 2011. október 31., 11:30
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Mellkas natív es kontrasztanyagos...
Kedves Doktornő! Februárban és 3 héttel ezelőtt is erős bronchitisem zajlott. A köhögésem 2 kúra antiniotikum után lassan de múlik. Melljas...
Kézfertőtlenítő gél belélegzése
COPD romlás ellen
Égett műanyag belélegzése
Tisztelt Doktornő! Sütés közben odaégett lábos nyele miatt elég erős műanyagszag lett a nappaliban, amit persze próbáltam minél előbb...
CT lelet értelmezés
Tisztelt DR NŐ Sportoló férfi vagyok 15 éves verseny sport múlttal , idén teljesen átszűrettem magam az utolsó a mellkas CT volt itt kaptam...