• Tudomutet utan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom! 8napig tarto draines kezeles utan ami sikertelennek bizonyult, VATS mutetet hajtottak rajtam vegre, baloldali komplett spontan ptx miatt. 5napja hazaengedtek, a mutet szuperul zajlott, kimelo eletmodot elek, meg nem tortent varratszedes, de a seben kivul nem faj semmi, nincs legzesproblemam. Megtudna mondani, ilyen helyzetben mennyi ido utan lehet nemi eletet elni, az allapotom veszelyeztetese nelkul? Nagyon szepen koszonom!

        Dr. Gyulai Nóra válasza a ptx témában

        Szerintem csinálja azt, ami Önnek a kímélő életmódba belefér.


        Dr. Gyulai Nóra
        tüdőgyógyász szakorvos Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Gyulai Nóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 27., 16:14; Megválaszolva: 2019. április 03., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: