• Milyen gyógyszert használhat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szárazon köhögök amitől már fáj a fejem, folyik az orrom és folyamatosan verejtékezem de lázas nemvagyok próbáltam acc100-at, neocitrant, tantum-verde-t, strepsilst, ezek segíteni szoktak most viszont nem használnak, köhögéstől már aludni se nagyon tudok a folyton átizzadt ágyneműről nem is beszélve. Valaki tudna valamit ajánlani amit segítene rendbe jönni?

        Dr. Boros Miklós válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező! Keressen fel fül-orr-gégészeti szakrendelést a helyi ok kizárása miatt. Amennyiben ez nem talál eltérést legyen egy allergológiai szakvizsgálat. Addig is kerülje a szennyezett levegőjű helyeket és cserélje le az ágyneműt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 24., 16:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: