• Kapar a torok és erősen köhögtet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A feleségem egy ideje (3-5 hónap) nem fájdalmasa de erősen szakasosan 10-50 perces ismétlődéssel köhög. Lefekvéskor ez felerősödik az ismétlődés gyakoribb lesz és eltart úgy 5-20percig aztán abba marad. Alváskor intenzíven horkol torokból jövő horkolás. néha sokáig néha rövidebb ideig nem folyamatos. vérnyomásra. Covarexet szed. vérkép jó volt. Bajcsy korházba torokvizsgálat: nem reflux. Kérem segítségüket hová kihez menjek.

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a köhögés témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen érdemes alvás ambulanciára fordulni panaszaival, továbbá tüdőgyógyászati vizsgálat is hasznos lenne. Ki kellene zárni a panaszok légúti allergiás eredetét is. Mind ezen vizsgálatokra háziorvosától kell beutalót kérnie.


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 03., 23:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 13:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés