• Mitől lehet ez a jobboldali mellkasfájdalom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem, ma reggel arra ébredtem, hogy belégzéskor és bizonyos mozdulatokra élesen szúr a mellkasom jobb oldala a hónaljjal, ez a nap előrehaladtával erősödött annyira, hogy egy tüsszentés is pokol lett és orrot fújni is kínszenvedés, valamint nagyjából minden mozdulatra szúr, izomlázhoz hasonlít, csak sokkal rosszabb. És ma el is kezdtem köhögni, bár nem annyira durván. Amúgy allergiás vagyok, csak orrsprayt használok, ha már nagyon elviselhetetlen a tüsszögés. Ha nyomogatom ezt a területet a mellkasomon, nem fáj, bordán belüli a fájdalom helye. Amúgy mintha már tegnap is lett volna, csak nem figyeltem rá, mert nagyon enyhe volt még. Nagyon örülnék, ha lenne erre a dologra megfejtés.

        Dr. Veress Dóra válasza a tüdőgyulladás témában

        Kedves Kérdező! Valószínűnek tartom, hogy valamilyen légúti fertőzés okozza a panaszait. A pontos diagnózishoz elengedhetetlen egy mellkasröntgen elkészítése, ezért keresse fel háziorvosát, hogy minél hamarabb kiderüljön, pontosan milyen betegség is okozza a tüneteket!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 15., 20:56; Megválaszolva: 2011. június 16., 01:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körülbelül 2 hete nehezen veszem a levegőt és a mellkasom is szorít néha. Az lenne a kérdésem,hogy mi okozhatja ezt? Köszönöm!

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés