Nem tudom mi lehet ez

Azt mondták jobb oldali tudő gyulladásom van. De gyógyszerre se változott. Nem tudom mi lehet de már két hete se dolgozhatok. Lázam továbbra sincs

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza a tüdőgyulladás témában

Kedves Kérdező! Az Ön által leírt információ kicsit kevés ahhoz, hogy pontos véleményt alkothassak. Ha röntgen vizsgálat alapján mondják betegségét tüdőgyulladásnak, úgy antibiotikum váltása lehet szükséges a gyógyuláshoz. Ha nem készült röntgen felvétel, az mielőbb szükséges a diagnózis megállapításához. Egy tüdőgyulladás hetekig eltarthat, a panaszok teljes megszűnéséig. Amennyiben nem történik javulás, tüdőgyógyászati kivizsgálása javasolt. Üdvözlettel:

Kérdés: 2020. június 22., 11:42; Megválaszolva: 2020. július 01., 13:12
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Mellkas natív es kontrasztanyagos...
Kedves Doktornő! Februárban és 3 héttel ezelőtt is erős bronchitisem zajlott. A köhögésem 2 kúra antiniotikum után lassan de múlik. Melljas...
Kézfertőtlenítő gél belélegzése
COPD romlás ellen
Égett műanyag belélegzése
Tisztelt Doktornő! Sütés közben odaégett lábos nyele miatt elég erős műanyagszag lett a nappaliban, amit persze próbáltam minél előbb...
CT lelet értelmezés
Tisztelt DR NŐ Sportoló férfi vagyok 15 éves verseny sport múlttal , idén teljesen átszűrettem magam az utolsó a mellkas CT volt itt kaptam...