Lelet elemzés

Kedves doktornő! Megírom önnek a radiológia véleményt. Mellkas felvétel, AP/PA A jobb rekesz elmosódott konturú.Felette halvány transparentia csökkenés. A kis rés kirajzolódik.Bal oldalon jó regresszió. Azt szeretném kérdezni hogy szükség van-e még antibiotikum kúrára. Elöre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gyulai Nóra válasza tüdőgyulladás témában

ennyi információ alapján ezt nem lehet eldönteni, személyesen kell tüdőgyógyászával konzultálnia! Reméljük ez megtörtént, valószínűleg további antibiotikumra nem volt szükség

Kérdés: 2018. július 25., 19:33; Megválaszolva: 2018. szeptember 03., 18:37
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Nem tudom mi lehet ez
Ventolin Evohaler, Tüdőgyulladás
Az ismerősöm Máltán tüdőgyulladást kapott. Korházban ellátták, ahol kapott oxigént is. A kérdés az, hogy Ventolin Evohaler szalbutamol...
Tűdőszűrés
Űdv tisztelt doktor uram /hölgyem! Kérdésem az lenne dolgozgattam kint és eléggé meg izzadtam leöltöztem rövid uljuba elkezdett fájni a hátam és...
Mi az eredmény?
Üdvözlöm! Nagymamámnak áprilisban A típusú tüdőgyulladása volt. A napokban kellett vissza mennie CT-re, viszont csütörtökön megy vissza csak a...
Tüdőgyulladás és szepszis
Kedves Doktornő! Azt szeretném megkérdezni, hogy lehetséges- e, hogy egy betegnek alacsony CRP szint mellett tüdőgyulladása van? Sajnos az egyik...