• Légzőszervi megbetegedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy lassan 5 hete nem akarok meggyógyulni. Erős köhögéssel kezdődött ami nem akart elmúlni. Szedtem rá többféle gyógyszert de semmi. Lázam nem volt. Aztán kb egy hete a jobb bordám alatt nagyon elkezdett fájni az oldalam. Először mellhártyagyulladásra, majd tüdőgyulladásra gondolt az orvosom. De a mellkas röntgen nem mutatott semmit, és a vérképem is jó lett. Akkor mi lehet a gond? kb 8 féle 8szert szedtem be ez idő alatt. A köhögés enyhült viszont az oldalam még mingig fáj, ha köhögök. Ez mitől lehet? Mit tehetek, hogy nem fájjon? A bordám alatt érződik a legjobban. Köszönöm válaszát: Judit

        Dr. Boros Miklós válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben a köhögéssel egyértelműen összefügg a fájdalom szedjen non-steroid gyulladásgátlót. Szedjen köhögéscsillapítót, abban az esetben, ha produktív a köhögés ezt még ne alkalmazza. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket és inhaláljon rendszeresen.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 11., 21:53; Megválaszolva: 2011. április 15., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körülbelül 2 hete nehezen veszem a levegőt és a mellkasom is szorít néha. Az lenne a kérdésem,hogy mi okozhatja ezt? Köszönöm!

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés