• Asthma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        miéret van az ha tüdő gyúladásban is vagyok vagy akkár megfázás vagy infulenza szerü tünet nincs lázam de ugyan olyan levert vagyok mint halázam lene ami ilyenkor elképzelehető minden végtagom fáj

        Dr. Boros Miklós válasza a tüdőgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! Az izomfájdalom leggyakoribb oka a vírusfertőzés. amennyiben nincs felső légúti tünete és láza egyéb okokat is keresni kell. A kérdésből nem derül ki, hogy a végtagfájdalmat kíséri-e az izomerő csökkenése, vagy egyéb tünete. Javaslom, hogy mozogjon minden nap legalább fél órát (séta). Egy fizikális vizsgálat céljából keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 16., 14:45; Megválaszolva: 2011. március 19., 08:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés