• Visszatérő köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/nő! 5 éves kislányomnak 4,5 hónapja visszatérő köhögése van. Száraz köhögéssel kezdődik amit Sinecoddal csillapítok, majd pár nap múlva szakadozik ekkor Ambrobene szirupot alkalmazok. Általában 1,5 - 2 hétig köhög majd megszűnik, gyermekorvosunk szerint is gyógyult. Viszont 4-5 nap múlva kezdődik előröl. Immunerősítőnek Forever Berry gélt, majd Echinacin szirupot alkalmaztunk a folyamatos gyermek vitamin és c vitamin mellett, de hatásuk nem sok volt. Hogyan lehetne megelőzni a köhögés visszatérését és mit javasol mivel lehetne erősíteni az immunrendszerét? Köszönettel

        Dr. Molnár Anna válasza a köhögés témában

        Kedves Édesanya! Gyermekénél a csaknem fél éve fennálló, visszatérő köhögés miatt javasolt gyermek immunológus/pulmonológus szakorvos megkeresése! Javaslatukra védőoltás felvehető, immunerősítő kúra (pl. bronco-vaxom) megkezdhető.


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 15., 23:04; Megválaszolva: 2011. február 19., 18:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés