• Köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az idén visszatérő száraz köhögéssel küzdök. A háziorvosom emiatt elküldött Röntgenre, ahol tüdőgyulladást állapítottak meg. 10 nap Claritromicin után még mindig köhögök. Ahogy a kezelést befejeztem, nem köhögtem olyan gyakran, azonban azóta 2 hét telt el és újra egyre gyakrabban köhögök. Amugy teljesen egészségesnek érzem magam. Mi lehet az ok? Kihez fordulhatnék? Köszönöm a válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező! A tartós köhögés nagyon gyakori maradványa egy lezajlott felső légúti fertőzésnek, tüdőgyulladásnak. Mivel valóban elhúzódó panasz inhaláljon rendszeresen, és keressen fel tüdőgyógyásztati szakrendelést. Indokolt a kivizsgálás. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket, dohányfüstös helyiségeket.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 02., 09:14; Megválaszolva: 2010. július 08., 19:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés