PTX-el való kérdésem

NYolcévvel ezelöt megmütöttek PTX-re, Igaz azóta háll isten dolgozom aktíven.és járok minden évbe szanatóriumba hisz kétszervolt PTX-em és másodszorra mütöttek meg hisz a második elég komoj volt. Mint irtam azóta jólvagyok csak éjelente légszomjra szoktam felébredni és elég két-három nyelet víz és alszom továb,, De ez egy éjel kétszer is elöszokot fordulni töbszörmég nemvolt.Kérdésem azvolna hogy ez lfogadot-e ijen mütétután hisz azelöt nemvolt..Kérem öszinte válaszukat..Ferenczi Béla [email protected] errekérném a válaszukat--Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza PTX témában

Tisztelt Kérdező!

A tünet nem függ össze a korábbi műtéttel, sem a légmellel. Amennyiben tüdő eltérés okozná a fulladást az nappal is jelentkezne. Az allergia ellen szól, hogy nem mindig alakul ki a tünet. A reflux jön szóba lehetséges okként. Kerülje a szénsavas italokat, egyszerű szénhidrátot és a lefekvés előtti étkezést. Alkohol- és dohányzási tilalom.

Kérdés: 2012. május 01., 12:12; Megválaszolva: 2012. május 03., 22:59
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Légzésfunkció
Kedves Dr bő! Légzésfunkciom eredménye a következő! FEV1 79%.Fev1Vc 89%.Segítene nekem ezt értelmezni? Ez nagyin rossz erednény? 42 éves...
Köhögés, szédülés
Jó estét! December 16. - án szültem császármetszéssel, márt ott a kórházban elkezdődött egy köhögés, de mára nagyon erőssé vált, rengeteg...
Folyékony szappan belélegzése
mellkasi és hát fájdalom
Mellkas CT