• Oldal fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm. Azzal a kérdéssel szeretnék önhöz fordulni. Két hete nagyon meg voltam fázva.Kaptam a házi orvostól antibiotikumot amit be is szedtem de sajnos nem jöttem teljesen helyre. A második héten vissza mentem dolgozni. A köhögés meg van azóta is és nem múlik. Az lenne a kérdésem, hogy szövőd ménye lehet e a megfázásnak. Mert már egy hete fáj a bal oldalon a mellem alt a bordám nál.ha köhögök és levegőt veszek akkor nagyon szúró fájdalmat érzek és ha úgy mozdulok is nagyon kellemetlen.Ez mitől lehet ez a fájdalom? A fájdalom olyan érzés mintha meg ütöttem volna de nem ütöttem meg.Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Boros Miklós válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező! A lezajlott felső léguti hurut után maradhat ingerköhögés. A mellkasi fájdalom oka lehet a mellhártya izgalom. Szedjen non-steroid gyulladáscsökkentőt és kerülje a szennyezett levegőjű helyeket. Pihenjen, mikor tud. Amennyiben nincs javulás egy ellenőrzés és fizikális vizsgálat indokolt a háziorvosnál.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 27., 20:22; Megválaszolva: 2012. január 31., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: