• Magas vörösvértest

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Azt szeretném tudni, hogy mit jelent, ha a labor eredményemben a vörösvértest szám 4 (referencia érték 0-2) Duplája a maximumnak. És a vese-hámsejt 2 (ref.érték 0-1) ez is duplája! Elég szörnyű dolgokat olvasok az interneten a magas vörösvértest számról! Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: V.Tímea

        Dr. Molnár Anna válasza a vörös vértest témában

        Kedves Kérdező! Nem jelezte, de feltételezem hogy a vizelet leletét írta le! "Normális" esetben a vizelet nem tartalmaz vörösvérsejteket, de látóterenként 4 vörösvérsejt észlelése még aggodalomra nem ad okot! Vesehámsejtek lehetnek a vizeletben, nem jelent kóros eltérést! Amennyiben Ön tünetmentes, a lelete nem kóros!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 26., 19:03; Megválaszolva: 2011. április 27., 23:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés