Erek kidudorodása

Másfél éve magas mélyvénás trombózist kaptam a bal lábamon. Gyógyulásomat követően a combtőben megvastagodott egy ér, ami szemmel is nagyon jól látható és az idő előrehaladtával már a szeméremdombomon is domborzati térképet mutat a megvastagodott ér és egyre feljebb és feljebb terjed a hasam felé. Kérdésem, hogy mit tegyek. Az orvosom szerint sok embernek van ilyen, nem kell vele foglalkozni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Váróczy László PhD válasza mélyvénás trombózis témában

Tisztelt Érdeklődő!

Sajnos a visszeresség gyakori késői szövődménye a mélyvénás trombózisnak. Teljesen meggyógyítani nem lehet, a tünetek enyhítése céljából megpróbálhat néhány életmódbeli fogást (pl. fogyás, váltott hideg-meleg zuhany) illetve gyógyszeres készítményt (pl. Doxium, Doxilek, Detralex, Venoruton gél) .

Kérdés: 2011. február 24., 17:33; Megválaszolva: 2011. február 26., 20:05
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Lányom
Tisztelt Dr úr/hölgy! A kálvariánk kb 5 éve kezdödött mikor 10 évesen kiderült hogy lanyomnak petefészek cystája van laporoscopiaval mütötték....
mélyvénás trombózis
Tisztelt Válaszadó! Kérem, ha tud segítsen nekünk! Párom (férfi, akkor 28 évesen) 2011 októberében, bal lábában mélyvénás trombózist...
Mélyvénás trombózis
Tisztelt doktor nő/ur! Tavaly volt mélyvénás trombozisom, szeretném megkérdezni, hogy repülőgépre ülhetek-e. Köszönettel Éva
Mélyvénás trombozis
Alsó végtagi (bal lábszár) trombózisom van. Mozoghatok vele már az aktív életbe vissza azonban 3 hetet várnom kell még a visszatéréssel. Nem...