Trombózis mikorra múlhat el?

Tisztelt Cím! Lányom 18 éves elmúlott és 3 hete trombózist állapítottak meg nála. A bal karja fel volt dagadva, lilás foltok voltak a kezén és nagyon fájlalta és zsibbadt az egész keze és ujjai. Volt mikor jéghidegek voltak, volt mikor melegek. Vérhígítót kapott injekció formájában, amit az első héten napi 2x, a következő héttől napi 1x kell beadni. Az ultrahangos vizsgálat szinte semmi rendellenességet nem állapított meg. Mostanra valamilyen szinten javult az állapota, de még most is fájlalja a vállát és van mikor a háta és lapockája valamint a másik karja is fáj. Lehetséges ez, hogy kisugárzik máshová is a fájdalom? Vagy esetleg rosszullétet érez? Meddig tarthat ez az állapot? Lehetséges-e más betegség a háttérben? Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza trombózis témában

Tisztelt Érdeklődő!

Sajnos nem egészen értem a lánya esetét. Felkar trombózist állapítottak meg úgy, hogy az ultrahang (Doppler? ) eredmény negatív lett? Ez így nem stimmel!

Ha viszont tényleg trombózisa volt, akkor sajnos számítani kell arra, hogy a keringési zavar miatt még egy jó ideig fájdalmas lesz a karja-válla. Természetesen más betegség is lehet a vállfájdalom hátterében (pl. izomhúzódás, ízületi gyulladás) , de erről látatlanban nehéz nyilatkozni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 26., 18:00; Megválaszolva: 2011. január 27., 21:12
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Vérkép kiértékelése
Pajzsmirigy + SM betegség
Magas vas szint
Vas szedése alatt vérvétel
Kedves Doktornő! Egy hétig szedtem a Maltofert, közben labort csináltattam. Vérvétel előtti 24 órában nem szedtem a vasat. Az eredményem teljesen...
Laboreredmények értékelése
Kedves Doktornő! 32 éves nő vagyok, közel 8 éve pajzsmirigy alulműködésre szedek Letroxot, változó adagolással (terhesség alatt, gyermekem...