Gyermekvállalás thrombocystosissal

Tisztelt Doktor úr! 37 éves vagyok, két gyermek édesanyja. (17 és 18 évesek) Férjemmel egy harmadik baba vállalásán gondolkodunk.Nemrég nálam thrombocystosist fedeztek fel, amire Aspirin protect-et szedek.Szeretnénk megtudni, hogy ez lehet-e akadálya egy baba vállalásának? Tisztelettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Váróczy László PhD válasza a thrombocytosis témában

Tisztelt Hölgyem! Az Aspirin nyugodtan szedhető a terhesség alatt, a magzatnak nem árt, csak a szülésnél kell óvatosnak lenne, mert magasabb a vérzéses szövődmények kockázata. Kérdés, hogy a thrombocytosisa milyen mértékű, ha a vérlemezkeszáma 1000 G/l (1 millió / mikroliter) feletti, akkor kis molekulasúlyú heparin (LMWH) injekció adása is megfontolandó a terhesség alatt.

Kérdés: 2010. augusztus 29., 11:33; Megválaszolva: 2010. augusztus 30., 21:04
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Hajas sejtes leukémia és oltás
Laboreredmény
Nagy lehet a baj?
Vérkép eredmény
Tisztelt Doktornő! Fél évente elszoktam menni egy általános labor vizsgálatra. 4 érték kivételével minden jó lett. Ez a 4 érték a normál...
Fájdalmatlan nyirokcsomó
Tisztelt Doktornő ! 1-másfél éve van egy kb 2 cm átmérőjű nyirokcsomó duzzanat a nyakamnál. Nem okozott eddig panaszt,nem fáj, illetve...