• Labor eredmeny

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Doktor Úr/Nő Olyan problèmával fordulnek Onhoz, hogy a verkepem kissè aggaszt. 6 honapja szultem. Mar akkor is keves volt a vasam, a hemoglobin, hematokrit es a vorosversejt is. Akkor nem aggodtam mivel tudom a terhesseg velejaroja illetve alltalaban eletem folyaman vashianyos voltam sokszor. Rengeteg vitamint,(vas, folsav stb) szedek. A vasam szuper 15 lett, de egy par ertek meg mindig nem jo ami ezzel kapcsolatos. Leirnam: Teljes vaskoto kapacitas: 88,1 Hemoglobin: 108 Hematokrit: 0,339 Vvt.variacios koef: 17% Vorosversejt epp a hatart surolja: 4,14. Kerem segitsen mi lehet a gond, illetve hova forduljak a problemammal. Azt megjegyeznem, hogy eros tulsullyal kuszkodom, etkezesem nem egeszseges es sajnos keveset iszom. Koszonettel

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a vas témában

        Kedves Kérdező! nem tudom milyen volt, ha javult akkor rendben.Két hónap múlva vas (ferritin is), b12, folsav, hgb. Addig szedje a vasat. A vaspótlás javasolt fél évig, kicsúszva nincs semmiből. Ha nem javul akkor vérszegénység egyéb oka. egy értékből nekem nehéz jó vagy rossz irányt megítélni


        Kérdés: 2020. április 10., 11:03; Megválaszolva: 2020. április 13., 15:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.