• Vérvizsgálat eredménye

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 9 hónapja szinte minden hajnalban derék illetve csípőtáji fájdalomra ébredek.Nem tudok lehajolni,kell kb. 20 perc mire a zoknimat fel tudom venni.Háziorvosom röntgent rendelt ami kisfokú gerincferdülést mutatott.Jelenleg fáradékony vagyok és hullik a hajam ezért vérképet és ELFO-t csináltattam. A következő értékeknél volt némi eltérés:-Alfa2-globulin 12,7 % * 7,5-12,5, -Hemoglobin 11,80 g/dL - 12,00 15,80 , -Hematokrit 33,90 % - 36,00 48,00 Háziorvosom szerint ez teljesen normális ,nem kell vele foglalkozni.Azt ajánlotta szedjek D vitamint illetve valamilyen multivitamin készítményt. Kérdésem: Ön is osztja ezt a véleményt ? Köszönettel:Krisztina

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a hgb témában

        Kedves Krisztina! A labor jó, vas, TSH, vércukor érdemes még, meg reumatológiai vizsgálat.


        Kérdés: 2019. november 12., 16:37; Megválaszolva: 2019. november 13., 08:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő ! OLvastam önről és pár hozzászólását ,ezért bátorkodtam véleményét kérni ! 2018-ban vastagbél daganattal operáltak ,ami során 60 centis részt kivágtak a bélből .Sem a környező szerveken ,de még a bél falán sem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.