Syncumar és inflienza elleni oltaás

Tisztelettel érdeklődöm, hogy tüdőembóliám miatt felírt napi három szem Syncumar gyógyszer szedése mellett influenza elleni oltaást kaphatok-e, mivel izomba fecskendezik a szert? Hogyan kaphatom meg a szérumot ebben az esetben? Vagy inkább kerüljem el az oltást? Alapbetegségem még az asztma, szeretném elkerülni az influenzát. Köszönettel várom válaszukat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza védőoltás témában

Kedves Kérdező!

A tű annyira pici, és az oltóanyag sem sok, aminek befecskendezése nem okoz akkora szöveti károsodást, hogy Önnek nagy bevérzése alakulna ott ki, tehát az oltásnak ez nem az ellenjavallata.

Kérdés: 2011. november 16., 10:23; Megválaszolva: 2011. november 18., 09:13
Kérdések és válaszok: H1N1 (új típusú influenza)
H1N1 elleni oltás
Ez lehet H1N1?
Tisztelt doktornő! Az lenne a problémám, hogy csütörtök óta fáj a torkom, és folyik az orrom. Néha fáj a fejem is, lázamat nem mértem, de ugy...
H1N1
59 éves férfi vagyok tegnap derült ki hogy h1n1 betegségben vagyok! az lenne a kérdésem hogy mik az esélyeim evvel nem e kéne korházba feküdnöm? ...
H1N1
Tisztelt Dokktornő! Védöoltással kapcsolatban, szeretném kérdezni hogy már tavaly semm kaptam meg a védöoltást, pedig kértem. A háziorvosom azt...
H1N1 oltás
Kedves Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy oltassunk-e influenza ellen? Családunkban van egy 1 éves és egy 4 éves gyermek, aki már óvodába...