Szputnyik vakcinával oltakozás

Tisztelt Doktor Úr! Több mint két éve kétszer volt gasztointesztinális vérzés -egyszer gyomorvérzés Flctor portól,egyszer nyombélben Meloxantól. Évek óta visszatérő laza,nyálkás széklet vagy hasmenés szokott néha lenni.Két éve volt colonoskopia,azóta csak vérkép nézés lett csinálva ételintoleranciára a gliadin/glutén IgG 33,6u/ml lett,ASCA,proteaz,lipaz normális tartományban.Trombocita száma 214 G/l.Lány unokatestvérnek heterozigótás Leiden mutációja van.Felvehető-e a Szutnyik vakcina? Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza védőoltás témában

Igen, a leírtak alapján mehet nyugodtan a Sputnik V vakcina, nem kontraindikált.

Kérdés: 2021. április 08., 15:59; Megválaszolva: 2021. április 08., 16:52
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR
Cöliákia covid oltás
Lelet értelmezés
Tisztelt Doktor Úr! Kérem segítsen értelmezni a szövettani és kolonoszkópiás leletemet. I. Mikroszkóp alatt terminalis ileumból származó...