Hepatitis védőoltás szövődményei

Tisztelt Doktor úr! Márciusban hepatitis A és B elleni oltásban, áprilisban hepatitis B oltásban részesültem. Az utolsó sorozat (hepatitis A és B) beadása egy hónap múlva, vagyis szeptemberben esedékes lenne. Áprilisban, az oltást követően 1 héttel súlyos rosszulléttel küzdöttem (szédülésroham, hányás) , majd ezt követően minden héten 1-2 alkalommal megismétlődött, 3 hónap után jelenleg is. A magánorvos, aki beadta a védőoltásokat, azt mondta, hogy nincs összefüggés, ezért jártam több orvoshoz (otoneurológus, neurológus stb.) , de minden lelet negatív. Kérdés: segítséget szeretnék kérni, hogy milyen szakterületen járatos orvoshoz javasolt menni, aki tisztázná azt a tényt, hogy nem a védőoltások szövődményeitől szenvedek? Véleménye szerint ilyen beteg állapotban szabad beadatni magamnak az utolsó sorozatot szeptemberben? Véleményét, javaslatát előre is nagyon szépen köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza védőoltás témában

Tisztelt Kérdező!

Ilyen esetekben ezt oltást követő nem kívánatos eseményként be szokták jelenteni és hivatalosan tisztázza egy szakértő hogy lehet-e összefüggés az oltással, ami ennyi ismeret alapján eléggé valószínűtlen. Vannak védőoltási szaktanácsadók, egyre többen, akikkel lehet konzultálni. Szerintem megkaphatja az oltást szeptemberben.

Tisztelettel:

Kérdés: 2019. augusztus 09., 22:12; Megválaszolva: 2019. augusztus 14., 09:38
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid 19 oltás
Úgy tudom, ha valaki 34 éves, 20 éve erős dohányos krónikus betegnek számit. Ez esetben az Astra Zeneca oltás javasolt neki? Ha ez nem elérhető, a...
Covid Igg teszt
Tisztelt Doktor Úr! 2020. november 3-án páromnak és nekem is pozitív PCR tesztem volt, majd én december 9-én, ill. ő 12-én vénás vérvétellel Igg...
STD lelet értelmezése/kérdések
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Veszettség oltás
Tisztelt Doktor Úr! Pár napja szüleimnél otthon beoltotta az állatorvos a kutyát veszettség elleni oltással, a szokásos éves ismétlő oltást kapta...