• BCG oltás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Azt szeretném kérdezni, hogy a kislányom ujszülött korba meg kapta a BCG oltást ami pár hét mulva meg is eredt és kifakadt, de azota nem tud begyogyulni a helye. Most már nemsokára betülti a 7 hónapot és még mindig gyulladt és sebes, elkezd ugyan szépen gyogyulni, de mindig ujra begyullad. A védönönk csak annyit mondot, kenegesem bedatinal, de ennek elenére se gyogyul.Ez mitől lehet? Ez okozhat valami szövödményt, vagy ez természetes, hogy ilyen nehezen akar gyogyulni? félek nehogy valami baj legyen ez véget.Nagyon várom a válaszát! Köszönöm!

        Dr. Molnár Anna válasza a BCG oltás témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben gyermekének visszatérő láza nem szokott jelentkezni, aggodalomra nincsen oka! Javaslom, az elváltozás megítélése céljából keresse fel házi gyermekorvosát vagy gyermeksebészeti szakrendelést!


        Dr. Molnár Anna, gyermekgyógyász, onkológus szakorvosjelölt
        gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 30., 21:29; Megválaszolva: 2012. január 31., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: