BCG oltás helye

Tisztelt Doktornő! A fiam rendesen ahogyan kell annak idején meg kapta a BCG oltást.Egy idő után észre vettem, hogy hónaljában egy jókora seb/lyuk keletkezett.Vittem orvoshoz, és azt ajánlotta, ragasszuk le, de rájöttünk, hogy az nem jó, mert csak befülledt.Jó sokára azért begyógyult, de ma reggel mutatja, hogy a forradás mellett egy jó borsónyi csomó van, ami eddig nem volt ott.Hát eléggé ideges lettem, hogy mi lehet ez.Kérem segítsen válaszával megoldást találni.Előre is köszönöm.

Dr. Boros Miklós válasza bcg oltás témában

Tisztelt Kérdező!

A leírt eltérés vagy hegszövet, vagy nyirokcsomó. Amennyiben nincs bőrpír és fáűjdalom sürgető nincs. Mutassa meg az elváltozást háziorvosának. Leragasztani valóban nem szükséges.

Kérdés: 2010. október 27., 10:16; Megválaszolva: 2010. november 01., 23:00
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...
Ufn szegezés