• genetika hogy van ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot kívánok, ahogy a kérdésemből is látszik, nem vagyok otthon ebben a témában. A férjem cigány, de a bőre színén nem látszik, és a testvéreinél sem olyan durván. Szeretnénk babát, és a kérdésem az lenne, hogy mennyi az esélye, hogy van e rá esély, hogy barnább bőrű lesz, mint az apja? Választá köszönöm:)

        Dr. Pétervári László válasza a genetika témában

        A bőrszín öröklődése recesszív, azaz mindkét tulajdonságot örökítő génnek kell hordoznia ugyanazt a jelleget ahhoz, hogy öröklődjön. Eltérés esetén az utód hordozóvá válik. Az esély 25%-os.


        Kérdés: 2012. május 13., 22:10; Megválaszolva: 2012. május 14., 22:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.