Torok gege

Üdv Egy honapja kuzdok felsolegutimegfazassalkezdodott eros natha es kohoges gondoltam csak elmulik. Hatelkezdett fajni a mandilaim de ugx mintha szetvertem volna ilyen eros fajdalmat sosem ereztem elm haz a dokumhoz kaptam klacid500 nem hasznalt Hol. Jobb hol a bal holkozepen hol a gegem sz al igy vandorolt vettem sttepfen jobb lett a mandulam doki szerint megnezte hangszalgyull van lehuzodott oda Vegen maradt a gegenel a fajdalom ami ma us tart eros kohogessel szarasag erzes nyeleskor faj foleg ejel olyan mintha a valadek oda vlna tapadv es huz es kenyszer ugatAs van ami rettenetesenem faj es amitol faj a todkom a nyelvem hat minden Mit javasol mar mindent kiprobaltam megettem mostmar szeretnek meggyogyulni. Koszi

Dr. Zaránd Rajmund válasza légúti fertőzés témában

Tisztelt Hölgyem!

Tapasztalatom szerint az elhúzódó fertőzések hátterében környezeti tényezők állnak. Legegyszerűbb esetben az orrlégzés gátoltsága (pl. a fűtés beindulása miatt) . Így először is ezt kellene rendezni (pl. NeilMed SimusRinse orrmosó napi 2 alkalommal legalább 3 hétig) , és ha így az orr melegítő-párásító funkciója helyreállván a fölső és alsó légutakba előkészített levegő jut, akkor lesz módja az immunrendszernek leküzdeni a bajt. Ezen kívül gégediéta is javasolt: dohányos, alkoholos, fűszeres, jéghideg és tűzforró kerülése.

Kérdés: 2017. november 02., 07:04 ;Megválaszolva: 2017. november 03., 22:10
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Felső léguti fertőzés
Tisztet Válaszoló Orvos! Januárban volt felsőlégúti fertőzésem. Akkor kaptam aktil  kapszulát. Elvileg meg is gyógyultam. Aztán január...
Fülgyulladàs stb
Garatmandula hajszálér
Augmentin duo szedheto e clexane kura...
Idült mandulagyulladás, reflux?