A kohoges art a magzatnak?

Kedves doktorur/no! Kerdesem az lenne, hogy 5 honapos terhesen megfaztam es eleg sokat kohogok, vettem stodal szirupot, nem lesz baja a babanak a sok kohogestol es a stodal szirup nem art neki?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza légúti fertőzés témában

A köhögés hasnyomást fokozza, ezért tartósan nem kedvez a terhességnek.

A leírt szerről nem állnak rendelkezésre adatok terhesség és szoptatás esetére.

Kérdés: 2014. március 20., 13:39; Megválaszolva: 2014. március 22., 14:58
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása