fül csiripelés

Tisztelt Doktor Úr Arra szeretnék választ kapni hogy pár napja zúg a fülem.Igaz hogy kicsit magas a vérnyomásom lehet hogy attól is van.Van mikor elmúlik majd vissza jön.De jobban este érzem mint a vérnyomásom is este megy föl.

Dr. Zaránd Rajmund válasza fülzúgás témában

Tisztelt Hölgyem!

Ilyenkor érdemes hallást méretni, mert az idegi típusú halláscsökkenéssel járó fülzúgás gyógyítása 2 héten belül lehetséges csak. Vérnyomásnak is jobb lenne rendben lennie, hisz a másodlagos betegségek és a fülzúgás is a változásokkal hozható összefüggésbe.

Kérdés: 2016. január 26., 20:44; Megválaszolva: 2016. január 27., 13:03
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Füll zúgás
Jónapot. 1hónapja már zúg a fülem. Kimosták a füllem most kaptam egy gyógyszert de továbbra is zúg a fülem.nem folyamatosan de nagyon gyakori.ha...
Fülzúgás kezelés
Fülcsengés, füldugulás
Fülzúgás észlelése
Tisztetlt doktor úr! Egy napja fülzúgást észlelek mind a két fülemben ami hirtelen jött. Nyaki ideg becsípódésem van. A fülzúgás magától...
Állandó fülzúgás kezelése