• buzos lehelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorur! Mitol lehet szeklet szagu leheletem? Ritkan jarok a wc-re is es a gyomromban helicobacteriumot fedeztek fel es erre gyogyszert is szedtem, es akkor megszunt de most is kezd fajni a gyomrom, de nem akar elmulni ez a buzos lehelet! A nyelvemen is feher lepedek van amit rendszeresen tisztittok de nem akar elmulni; mindent ki probaltam de nem jartam sikerrel! Gyogyszert szedek mar reg ota egy kisebb fajta epilepszias rohamokra es azutan es ra egy par evre kezdet a leheletem meg valtozni! (szeklet szaguva)! Kerem segitsen! koszonom!

        Dr. Boros Miklós válasza a rossz lehelet témában

        Tisztelt Kérdező! Az első lépés egy fogászati vizsgálat és fogkő eltávolítás. Legyen fokozott szájhigiénia, minden étkezés után fogmosás. Étkezésében csökkentse az egyszerű szénhidrát arányát és alkalmazzon probiotikus kúrát. Alkohol- és dohányzási tilalom. Ezek a teendők segíteni fognak.


        Kérdés: 2012. március 20., 21:09; Megválaszolva: 2012. március 22., 18:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.