• fogamzás gátló melletti fogyókúra

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 29 éves vagyok. Nemrég kezdtem el fogamzás gátló tablettát szedni. Jelenleg mondhatni túlsúlyos vagyok (158 cm és 91 kg) Már így túlsúllyal kezdtem el viszont szeretnék mindenféle képpen leadni a súlyomból amit rendszeres tornával és megfelelő étkezéssel szeretnék elérni. Jelenleg elég egészségtelenül táplálkozom, sok szénhidrátot, cukrot és húst fogyasztok. Az után érdeklődnék, hogy a helyes étrendre való átváltás (zöldség, gyümölcs, hús) és a rendszeres torna nem a fogamzásgátló mellett nem-e zavarhatja meg a hormonháztartásom. Vagyis konkrétan inkább az érdekelne nem-e gyengítené a fogamzásgátló hatását? Mert ugye túlsúlyosként kaptam és kezdtem el szedni a fogamzásgátlót és aggódom nehogy az életmódváltás gyengítse a gyógyszer hatását. Válaszát előre is köszönöm:Tímea

        Dr. Farkas Ágnes válasza a testsúly csökkentés, fogamzásgátlás témában

        Kedves Timea! A fogyás sem, az egészséges táplálkozás sem, és a testmozgás sem fogja befolyásolni a fogamzásgátló hatását, emiatt nem kell aggódnia, sőt. Bátran vágjon bele az életmódváltásba, nagyon sok sikert kívánok Önnek, és nagyon sok kitartást! Üdv.: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Farkas Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 03., 19:48; Megválaszolva: 2018. október 10., 22:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés