Szükséges-e esemény utáni?

Tisztelt doktor úr! Nuvaring gyűrűt használok, mindig órára pontosan teszem le/fel. Épp a "mentes hetemben" járok, de a vérzésem elenyésző már, így párommal együtt voltunk az éjszaka "Majd óvatos leszek" címszóval. Óvatos is volt, időben, azonban fél, hogy spermium kerülhetett belém is. Érdemes lenne elmenni ügyeletre esemény utániért, vagy annyira elenyésző az esély a terhességre, hogy inkább ne tegyem ki magam ekkora hormon dózisnak?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza fogamzásgátlás témában

Nem kell

Kérdés: 2015. szeptember 28., 22:56; Megválaszolva: 2015. október 07., 20:02
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló tabletta wu long anti...